Over mij

Tilburg is een prachtige stad. Er zijn mensen die het tegendeel beweren, dat kan ik weerleggen. De geschiedenis en historie van de stad blijft mij interesseren. Er is dan ook elke keer weer iets nieuws te leren en te bekijken. Mijn liefde voor “de schôônste stad van ’t laand” wil graag met iedereen delen. Naast rondleidingen heb ik in het verleden ook voor het Stadsmuseum lezingen gegeven tijdens de Open Verzetshuizenroute en over Vergeten Verzetshelden. Tilburg met Bink is ook erfgoedpartner van Erfgoed Tilburg (erfgoedtilburg.nl) Graag neem ik jou ook mee op een ronde door het mooie Tilburg.

Meer dan 10 jaar geef ik reeds rondleidingen in Tilburg. Voorheen vooral voor vrienden en familie, maar vanwege de enthousiaste reacties inmiddels ook voor alle andere geïnteresseerden. En nog steeds met veel enthousiasme. Ik vertel graag over de geschiedenis van Tilburg en vind het leuk om juist hetgeen te laten zien en te vertellen wat mensen nog niet kennen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een stadswandeling leuk en gezellig is.

Bekijk ook de andere pagina’s op deze site. Je vindt hier een selectie van de mogelijkheden die ik aanbied. Als je een speciale voorkeur hebt, dan houd ik daar uiteraard rekening mee.

Tot snel!

René Bink